Îndrăgostiți și fericiți: Top filme romantice pentru un maraton de vis

Atunci când vine vorba de filme romantice, Netflix este o adevărată comoară pentru cei care își doresc să petreacă o seară sau chiar un întreg weekend în compania unor povești de dragoste captivante și pline de emoție. În acest articol, vom explora topul filmelor romantice de pe Netflix care sunt perfecte pentru un maraton de vis alături de persoana iubită sau pentru o seară relaxantă de single la gândul unui viitor romantic.

1. „P.S. I Love You” (2007)

„P.S. I Love You” este un film romantic care îmbină dragostea și durerea într-o poveste emoționantă despre iubirea care transcende chiar și moartea. Povestea urmărește viața lui Holly Kennedy (interpretată de Hilary Swank) care, după moartea soțului ei Gerry (interpretat de Gerard Butler), primește scrisori de la el, trimise înainte de a muri, pentru a o ajuta să treacă peste durerea pierderii și să-și găsească din nou fericirea.

2. „The Notebook” (2004)

Regizat de Nick Cassavetes și bazat pe romanul lui Nicholas Sparks, „The Notebook” este un film romantic clasic care îți va atinge inima și te va face să crezi în puterea adevăratei iubiri. Povestea urmărește povestea de dragoste dintre Noah (interpretat de Ryan Gosling) și Allie (interpretată de Rachel McAdams), care se întâlnesc în timpul verii din 1940 și trebuie să depășească numeroase obstacole pentru a fi împreună.

3. „La La Land” (2016)

„La La Land” este un film romantic modern care îmbină muzica și dansul într-o poveste fermecătoare despre pasiunea și sacrificiul din lumea artistică. Povestea urmărește relația dintre Sebastian (interpretat de Ryan Gosling), un pianist de jazz și Mia (interpretată de Emma Stone), o actriță aspirantă, în timp ce își urmăresc visurile și luptă pentru succes în industria entertainment-ului din Los Angeles.

4. „Before Sunrise” (1995)

„Before Sunrise” este primul film dintr-o trilogie regizată de Richard Linklater, care explorează relația dintre Jesse (interpretat de Ethan Hawke) și Celine (interpretată de Julie Delpy). Povestea începe când cei doi străini se întâlnesc într-un tren și decid să petreacă o noapte în Viena, înainte ca Jesse să plece înapoi în Statele Unite. Filmul capturează conversațiile lor profunde și conexiunea lor specială, iar chimia dintre cei doi actori este palpabilă.

5. „To All the Boys I’ve Loved Before” (2018)

„To All the Boys I’ve Loved Before” este un film romantic contemporan care aduce un suflu proaspăt în gen. Povestea urmărește viața lui Lara Jean Covey (interpretată de Lana Condor), o adolescentă introvertită care își scrie scrisori de dragoste secrete către toți cei pe care i-a iubit vreodată, dar care ajung să fie trimise accidental către acești băieți. În timp ce se confruntă cu consecințele neașteptate ale acestor scrisori, Lara Jean descoperă adevărata iubire și crește ca persoană.

Concluzie

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai bune filme romantice disponibile pe Netflix care sunt perfecte pentru un maraton de vis alături de persoana iubită sau pentru a te răsfăța cu puțină dragoste și fericire într-o seară singuratică. Indiferent de preferințele tale în materie de filme romantice, oferta diversificată a platformei îți oferă o mulțime de opțiuni pentru a te bucura de o poveste de dragoste captivantă și inspirațională.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *